Микровълнова Самсунг
Готварски печки и микровълнови

Най-добрата микровълнова фурна – Samsung MG23F301TAK, 23 л, 800 W

Микровълновата фурна на Самсунг MG23F301TAK е един от последните модели, който се възползва от най-новите технологии в индурстрията. Микровълновата изглежда много подобно на по-стари модели, но познатия вид не е непременно недостатък, дори напротив. Макар черният вид с хромирани части да не е привлекателен за всеки, несъмнено не липсва стил и изтънченост.Микровълнова Самсунг

Но микровълновата MG23F301TAK не разчита само на външния си вид. Моделът е един от най-тихите на пазара, с които сме се сблъсквали и не надвишава 55dB с програмата за грил и микровълни (най-интензивната програма).  Използвахме програмата за да препечем филийка хляб, задача, с която микровълновата се справи само за 6 минути. Филийката хляб придоби равномерен кафеникъв цляв и беше равномерно препечена по цялата повърхност.

Програмата за автоматично размразяване беше твърде кратка и за две минути не успя да постигне размразяване на напълно замразеното пиле, а само частичен резултат. Но настройвайки ръчно таймера на 6 минути беше напълно достатъчно да разпрази напълно цяло пиле. Ако нямате проблем да трябва да настроите таймера ръчно микровълновата се справя отлично с разпразяването на различни продукти.

Както други модели микровълнови на Самсунг се справи отлично с приготвянето на различни ястия. При измерване на температурата установихме равномерно загряване на цялото ястие, като установихме температури от 89, 87 и 87 градуса при замерване в различни точки на приготвената храна. До сега не сме попадали на микровълнова, която е толкова консистента относно равномерното загряване на храната.

Със сигурност нямаме никакви забележки относно контрола и копчетата на микровълновата. Всички бутони имат не само икони, но и ясно означен текст за какво се използват. В комбинация с въртящото се копче и предварително вградените програми управлението на микровълновата е повече от лесно. Микровълнова Самсунг цена

Размерът на MG23F301TAK може да откаже готвачи или домакинства с много гърла за хранене, но компактния размер може да е плюс за по-малки домакинства и със сигурност гарантира, че ще има място за микровълновата във вашата кухня. Ако имате нужда да използвате по-дълго време на приготвяне ще останете приятно изненадани от максималното време от 99 минути – най-дългото, което сме виждали на която и да е микровълнова.

Микровълновата на Самсунг има много плюсове и предвид повече от разумната цена, на която се предлага я прави задължителна придобивка за всяко домакинство. Единственият минус, който можем да отбележим е че доста от вградените програми използват странен времеви интервал, но ако нямате проблем с ръчното въвеждане на необходимото време силно препоръчваме микровълнотава за вашето домакинство.

Поръчай сега

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Капацитет (л) 23
Мощност фурна (W) 800
Функция грил Да
Контролен панел дигитален
Мощност грил (W) 1100
Тип дисплей LED

ФУНКЦИИ

Размразяване Да
Таймер Да
Нива на мощност 6
Други Керамичен интериор

АКСЕСОАРИ

Кръгла поставка Да

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРЕКТЕРИСТИКИ

Цвят Черен
Тегло 13 кг