Пералня---INDESIT-IWSNE-61253-C
Перални

Икономична пералня на добра цена – INDESIT IWSNE 61253 C [Ревю]

INDESIT IWSNE 61253 C е пералня оборудвана с последните технологии. Изключително икономична в клас A +++ и снабдена с богат набор от различни програми за изпиране. В това ревю ще представим максимално подробно как пералнята на Indesit се представя и струва ли си покупката.

INDESIT IWSNE 61253 C е сравнително малка по размер пералня с капацитет от 6 килограма на изпиране. Като се има предвид, че различните модели предлагат капацитет между 4 и 12 килограма, може да се каже че е в това отношение пералнята е под средното ниво. Но трябва да се има предвид, че не са много домакинствата, които инвестират в перални по-големи от 8кг.

Максималните обороти в минута, които достига по време на центруфугиране са 1200, при запълнен капацитет на пералнята. Ако желаете е възможно да намалите скоростта на въртене според предпочитанията.

Пералнята е една от малкото в този ценови диапазон с енергиен клас A +++ (най-високия енергиен клас). Или с други думии консумацията на енергия е с около 45% по-ниска от пералня с ценови клас A+, и като цяло е трудно да намерите по-икономична пералня на пазара.

Макар INDESIT IWSNE 61253 C да е бюджетно решение, пералнята предлага разнообразие от програми и ефективни функционалности. Една от тях е Eco Time, чиято задача е да спомогне за по-ефективното пране на малки количества дрехи. Всеки е изпадал в ситуацията да има само няколко чифта дрехи, които трябва да се изперат спешно и Eco Time значително намалява използваната енергия и ресурси в тези ситуации. Друга функционалност за пестене на енергия е Energy Saver, която допълнително може да намали използваното електричество при определени програми на пералнята.

Като споменахме програмите за изпиране, INDESIT IWSNE 61253 C разполага с богат набор, който покриват нуждите на всяко едно домакинство. Пералнята разполага с програми за изпиране на различни материи – памук, дънки, вълна, сатен и др. Излишно е да се споменава, че пералнята разполага с настройки за регулиране на температурата на изпиране, както и програми с различна продължителност, които могат да бъдат подходящи в зависимост от степента на замърсяване на дрехите.

Пералнята е една от най-модерните на пазара и въпреки това има някои функционалности, които я отличават от други машини. Например екранът, който се намира от дясната страна показва информация за оставащото време до завършване на програмата и спомага за по-доброто планиране на времето особено за натоварените домакини. В допълнение екрана предоставя информация и възможност за настройване на различни параметри, в това число – температура на водата, скорост на центруфугиране, брой изплаквания и др.

В заключение можем да кажем, че INDESIT IWSNE 61253 C е добро бюджетно решение, с богат набор от програми, които ще се справят в битката с петната на различни материи. Изключително икономична и макар да не разполага с особено голям капацитет това се компенсира от размерите на пералнята, която не заема много място, нещо очаквано, като се има предвид, че спада в категорията SLIM.

Купи сега

[wp-review id=””]

Основни характеристики

Тип продукт Перални с предно зареждане
Тип зареждане Предно
Slim Да
Вид дисплей LCD
Центрофуга (об/мин) 1200
Капацитет на зареждане (кг) 6
Енергиен клас A+++

Програми

Брой програми 16
Програма допълнително изплакване Да
Програма дънки Да
Програма за вълна Да
Програма за лесно гладене Да
Спортна програма Да
Други: Настройка на температурата

Функции и безопастност

Програматор центрофуга Да
Информация на дисплея Температура
Оставащо време
Програма отложен старт Да
Други Sistem Overflow

Технически детайли

Размери (В x Ш x Д см) 85 x 59.5 x 42
Отваряне на прозореца (градуси) 150
Обем на барабана 40 л
Материал на кухината Poliplex
Материал на барабана Неръждаема стомана
Цвят Бял
Тегло (кг) 60.8