Хладилник-с-фризер-Беко-DBK-386-WDR+
Хладилници

Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+ [Ревю]

Хладилникът с фризер на Beko е уред, от който всеки един дом има нужда. Хладилникът е с общ обем от 331 литра, снабден е с дозатор за вода, а технологията Blue Light позволява храната да се запази свежа максимално дълго.

Основни характеристики

Хладилник-Беко-Енергиен-клас-АХладилникът се предлага в традиционния бял цвят, като дръжките са сиви, което допринася за изчистения вид. Вратите се отварят на дясно, като това е нещо, което трябва да съобразите в зависимост къде искате да поставите хладилника. От вътре хладилникът е оборудван със стъклени рафтове, като са предвидени различни отделения за разнообразни продукти. Налични са разделения за бутилки и изобщо за по-високи продукти. Фризерът от своя страна е разделен на 3 отделения с прозрачни прегради, което позволява лесното намиране на търсения продукт.

Размерите на хладилника са 201 х 59.5 х 60см, което позволява лесното поставяне дори в тесни пространства и напрактика той може да бъде поместен във всеки ъгъл на вашето домакинство. Хладилникът е позициониран във енергиен клас А+, като в цифрото изражение това означава консумация на около 281 kWh/година. Хладилникът  на Беко е напрактика безшумен със своите 40dB.

Важно е да се отбележи, че при спиране на тока температурата в хладилника  и фризера се запазва в продължение на 18 часа, така че няма опасност храната в него да се развали.

Разделение и обем

Както вече стана ясно, хладилникът на Беко се състои от фризер и хладилна част, като по това не се различава от повечето модели на пазара. Хладилникът е позициониран в горната част и е с обем от 244 литра. Хладилната част е разделена от 4 стъклени рафта, както и отделения от неръждаваема стомана за поставяне на бутилки хоризонтално. На вратата на хладилника могат да бъдат открити 3 рафта, често използвани за яйца и други дребни продукти, а под тях могат да бъдат открити 4 отделения, които могат да се използват за поставяне на бутилки вертикално или други продълговати продукти. Между тях в дъното на вратата се намира дозатора за вода, който значително улеснява съхранението и охлаждането на вода в горещите летни дни. В допълнение дозаторът е снабден с функция за защита против деца, която се активира с натискането на един бутон.

Фризерът от своя страна е с обем от 87 литра и е разделен на 3 отделения, които са направени от пластмаса. Едно от отделенията е предназначено за бързо замръзяване, като капацитетът на Beko DBK 386 WDR+ е 5кг. за 23 часа, което е малко над средното за подобни модели.

Умни технологии

Това, което отличава хладилника на Беко от много негови конкуренти е наличието на някои технологични нововъведения. Синият екран вграден във вратата на хладилника, освен стандартната функционалност за регулиране на температурата и часовник има и опция за аларма. Друга функционалност е възможността за записването на гласови съобщения, които могат да бъдат предназначени за други членове на семейството. Искате да напомните на мъжа си да купи яйца и мляко – просто запишете съобщението и хладилникът ще го предаде. Хладилник-беко

Ако сте почитатели на безупричната хигиена, антибактериалните уплътнения на вратите ще Ви оставят повече от доволни. Благодарение на антибактериалната добавка се предотвравята образуването на бактерии и пресени по повърхността на уплътненията. Важно е да се отбележи и че хладилникът е снабден с автоматична система за размразяване, както и система за сигурност SuperFrost.

Хладилникът на Беко е снабден и с Blue Light технологията, която според проучванията на изследователи от университети във Великобритания, чрез постоянното излъчване на синя светлина спомага за запазването на съдържанието на витамини в плодовете и зеленчуците за по-дълго време. По този начин храната остава по-свежа и здравословна за по-дълго време.

Купи сега