Електрическа-фурна
Готварски печки и микровълнови

Ел. фурна за вграждане Gorenje BO617ST, 67 л, Сива/Сребриста [Ревю]

Днес ви представяме Gorenje BO617ST, електрическа фурна за вграждане, която с модерния си дизайн и компактен размер се вмества идеално във всяка модернакухня, където пространството и визуалната естетика са от изключително значение.

Дизайн

Дизайнът на фурната е минималистичен и е сходен с този на други модели фурни от този тип, които могат да се намерят на българския пазар – сив цвят, прозрачно стъкло в предната част и минимум бутони за извършване на нужните операци – настройка на температурата и таймер. Дизайнът се отличава с елегантност, за която спомага и неголемия размер на фурната – 59.5 х 59.7 х 54.7 см. Това и позволява перфектно да се впише с интериора на всяка модерна кухня.

Ел. фурна за вграждане Gorenje BO617ST

Общи Характеристики

Фурната Gorenje BO617ST e с капацитет от 67л, стандартен и напълно достатъчен да побере всякакви ястия, които бихте искали да печете, от пържоли до големи порции мусака или баница. Фурната също така си отличава и с добра енергоефективност, като е категоризирана в енергиен клас А, което винаги е добре дошъл плюс, тъй като ще облекчи бъдещите ви сметки за електричество. Мощността на Gorenje BO617ST е 3300 W, а разходът и на енергия се равнява на 0.92 kW/h. Теглото на фурната е 31.5 кг, което я прави сравнително компактна, но разбира се това не е уред, който бихте искали да местите прекалено често. В комплекта с фурната също ще получите и стандартни аксесоари – 1 стандартна тава за печене и една дълбока такава, както и решетка за барбекю, която ще ви е от полза, в случай че нямате отделно барбекю и искате да направите ястие на барбекю в дома си. Фурната също разполага и вентилатор, който спомага за по-ефективно и качествено сготвяне на ястията ви. Освен това фурната е и много лесна за поддържане, като всякакви мръсотии и хранителни остатъци могат да се почистват изключително лесно. По този начин фурната ще изглежда като нова всеки път, когато готвите.

Допълнителни функции

Освен стандартните функции, с които разполага всяка една фурна, Gorenje BO617ST  има и няколко допълнителни такива, които ще улеснят живота ви при използването и. Фурната разполага с функция за бързо затопляне, която ще ви гарантира, че няма да е нужно да чакате дълго, ако внезапно се почувствате гладни и искате да си стоплите някое ястия. Вътрешната лампа пък ще ви позволи лесно да следите състоянието на храната, която готвите в момента, за да сте сигурни, че тя няма да остане във фурната повече/по-малко от необходимото. Някои от другите по значими функции на фурната са функцията грил (с голяма и малка повърхност),  функциите долно и горно нагряване, които в комбинация с вече споменатия вентилатор ви гарантират, че ще може да сготвите вашите ястия точно по начина, който искате. Фурната разполага и с функция за задържане на топлина, която допълнително спомага за много добрата и енергийна ефективност

Нашето мнение

Ние смятаме, че  Gorenje BO617ST е един добър избор, ако сте се насочили към закупуване на фурна за вграждане. Като цяло фурните за вграждане са подходящи, ако разполагате с по-малка кухня, както и ако удобството е от ключово значение за вас. Те разбира се имат и други предимства, като обикновено са по-качествени и по-богати на функции от стандартните фурни в готварските печки, но това разбира се зависи и от модела. Стилният дизайн и удобството при готвене, които тази фурна предоставя със сигурност са силен аргумент за нейния избор, като, ако към това прибавим и красивия и дизайн, тя се превръща в едно страхотно решение за всяка кухня. На тези позитиви обаче се противопоставя сравнително високата цена на фурната, която, макар и по-висока от стандартните електрически печки, е напълно нормална за една фурна за вграждане, имайки предвид предимствата, които един такъв уред ви предоставя. Не на последно място трябва да отбележим и марката на фурната – Gorenje е доказан бранд в изработката на домакински уреди и, както и с другите им продукти, може да очаквате високо качество на изработката, дълъг живот и адекватно сервизно обслужване, ако такова се наложи. Имайки предвид доброто и съотношение цена/качество, утвърдената марка, функциите, красивият дизайн и качеството на готвене, което предлага Gorenje BO617ST, ние смятаме, че тя е един солиден избор, ако сте се насочили към закупуване на такъв тип фурна.

Можете да закупите фурната от тук