Ютии

Ютия Tefal FV4492 Ultragliss [Ревю]

За всеки който иска ютия, която се справя и с най-финните и деликатни материи и изглажда и най-упоритите гънки. Tefal FV4492 е снабдена с най-модерните и находчиви решения за справяне и с най-големите проблеми при гладенето. Освен с всички останали модели ютии, този път Тефал излиза и с бюджетно решение, което не отстъпва по нищо със своята технология и функционалност.

Виж повече детайли, снимки и цена ТУК

С мощност от 2300W, ютията на Тефал предоставя необходимата мощност. Ютията се отличава със собствена технология, която за разлика от предишни модели има повишена защита от изгаряне, което значително удължава живота на уреда. Ютия-Tefal-FV4492

Tefal FV4492 се представя точно както се очаква от нея. Водния резервоар е с вместимост 0,27л, а струята пара 35 грама/минута, а специалната парна струя достига внушителните 120 грама/минута. В допълнение ютията позволява вертикално гладене, което е подходящо за по-деликатни материи и особено подходящо за костюми и завеси. Ютията е снабдена с опцията за допълнителна струя пара, която да размекне и най-твърдите материи и значително да улесни изглаждането на всяка една гънка. В допълнение Tefal FV4492 има възможност за регулиране на температурата спрямо гладената материя.

За да удължи живота на ютията, Тефал използват система против котлен камък, която предотвратява натрупването на бялото вещество или разпръскването му по вашите дрехи. Вградената система за самопочистване също е много удобна и позволява да се налива вода направо от чешмата, защото прави лесно отстраняването на натрупаните вещества. Противокапковата система не позволява да се стича вода по вашите дрехи дори и при ниска температура на гладене.

Кабелът на ютията е със средна дължина около 2 метра и позволява свободното движение на ютията по време на гладене, но трябва да се намирате близо до контакт. Кабелът в своето начало е гъвкав, така че да позволява въртене и усукване за максимално улеснено движение на ютията по дрехите. В допълнение дръжката е с гумена подложка за удобен и здрав захват, който не позволява хлъзгането на ютията.

Дизайнът на ютията е елегантен със закачливи цветове – лилаво/бяло и елементи на сиво по бутоните. В допълнение към основата има ивица от лилави цветя, които я правят още по-подходяща за домакините.

В заключение можем да кажем, че макар ютията да не може да се сравнява с конкурентите си в по-високия ценови клас, в своя диапазон предоставя перфектни резултати при гладенето на различни материи. Удобната дръжка и елегантна заострена форма правят гладенето лесно и приятно, а плочата се плъзга с лекота по дрехите и достига и до всички гънки. Tefal FV4492 разполага с лесен за пълнене резервоар, а мощната струя от пара се справя и с най-упоритите гънки по вашите дрехи. В допълнение към ниската цена, системата за самопочистване и против натрупване на котлен камък удължават значително живота на ютията и я правят една добра инвестиция.

Купи сега

Тагове