Микровълнова-Самсунг
Готварски печки и микровълнови

Микровълнова фурна Samsung ME73A, 20 л, 800 W, Дигитален дисплей, Бяла [Ревю]

Днес ви представяме микровълновата фурна на Самсунг модел ME73A, идеално решение, ако търсите модерна и сравнително богата на функции микровълнова, която в същото време е на много приемлива цена за качеството, което предлага.

Дизайн

Микровълнова фурна Samsung ME73AИзключително силна страна на фурната е нейният дизайн – елегантният и външен вид и тънкостта на материалите, от които е направена носи естетическа наслада и се вписва перфектно във всяка кухня. За това помага и дигиталният и LCD дисплей, който освен от своята функционалност, печели и от това, че е плосък, което го прави изключително лесен за почистване. Благодарение на тънкия си екстериор фурната е с размер 489 х 320 х 275 мм, което е по-малко от стандартния размер за микровълнова фурна. По този начин тя заема по-малко място във вашата кухня, което е още един плюс за нейния дизайн. Като цяло дизайнът на ME73A определено е една от силните и страни.

Общи Характеристики

Samsung ME73A има мощност от 800 W, а капацитетът и е 20л, което е стандартно за този ценови клас. Фурната разполага с 6 нива на мощност, както и с 3 различни програми за автоматично готвене. Теглото и от 10.5кг също е сравнително стандартно, но си струва да се отбележи, четройно разпределение на микровълните печката е по-лека от доста от конкурентите си, което със сигурност се дължи на факта, че производителят Samsung има доста добре репутация и опит в сферата на електроуредите и със сигурност е вложил висококачествени и модерни материали в изработката на фурната. Една от отличителните характеристики на микровълновата фурна е, че разполага със система за тройно разпределение на микровълните, която гарантира, че всичко, което готвите – от пицата до топлата напитка, ще бъде вкусно и приготвено както трябва и няма да загуби вкусовите си качества, тъй като печката използва 3 различни точки за разпределение на микровълните.

Допълнителни Функции

Фурната разполага със всички стандартни функции, с които са оборудвани печките от този ценови клас, но за да успеят да гарантират ниската цена от Самсунг са решили да не интегрират някои от по-модерните функции, които можете да намерите в други техни модели, като например грил, конвекция, запаметяването на определени настройки в база данни или пък автоматично поддържане на зададена температура. Въпреки липсата на тези функции, които по-скоро са типични за ценовия клас от 300+ лева, Samsung ME73A има достатъчно други допълнителни функции, които може да предложи.

Бутон Eco

Бутонът Eco позволява на фурната да изразходва 40% по-малко енергия, докато е в режим на готовност. Това със сигурност ще ви помогне да спестите от сметката за електричество, а и прави фурната по-екологична.

Бързо Размразяване

Samsung ME73A разполага с функция за бързо размразяване, която не само ви спестява време и ви помага бързо да започнете да приготвяте мечтаната вечеря, а и гарантира, че храната ще е със същата свежест, с каквато е била преди да бъде замразена. Това е така, защото този модел микровълнова на Самсунг размразява храната равномерно, така че тя да не е на места влажна, а на други твърда като камък, което често се получава при използване на други методи за размразяване.

Микровълнова фурна Samsung ME73A

Безпроблемно почистване

Фурната се почиства изключително лесно, тъй като вътрешната и кухина няма ъгли, а и емайлираната повърхност спомага за лесното почистване, достатъчно е просто да я забършете с кръгово движение.

Защита от деца

Този, както и всички останали от по-новите модели фурни на Самсунг притежават специални защитни механизми, които предотвратяват достъпът на деца до микровълновата, за да може децата ви да са в безопасност, докато използвате микровълновата.

Нашето Мнение

Определено смятаме, че Samsung ME73A е един много добър избор, ако сте се насочили към закупуване на микровълнова фурна в средният ценови клас. Качеството на изработката, красивият дизайн, функциите за подържане на хранителните качества на храната, както и доказаният бранд на Самсунг носят успокоение, че това е фурна, която може да ползвате дълги години след закупуването и без никакви проблеми. Фурната не притежава някои от функциите, които откриваме при по-скъпите и конкуренти, но за сравнително ниската си цена е един солиден избор и определено съотношението цена/качество в случай е в полза на потребителя.

Можете да закупите микровълновата фурна от тук